Bine ai venit !!

Ma bucur sa va cunosc si sper ca vom putea face schimb de sfaturi desper ingrijirea copilului , astfel incat el sa se dezvolte santos si armonios.

5 nov. 2008

Am macaraua mea si sunt fericit

Alex de la o vreme incoace e mare fan macarale . Peste tot unde vede o macara se opreste si ne zice oa mae , mami ute oa maie . Intr-o zi la un prieten de-a lui a vazut o macara de jucarie , destul de mare ... ce sa va zic ...in seara aceea nici sa se culce nu a vrut ... mami tai tai cos oa maie ... asta dupa ce oricum am cautat in tot orasul sa ii cumparam de ziua lui , dar nu am gasit .
Am gasit macara in catalogul de la quelle si m-am pus sa fac comanda .... peste trei zile sun la quelle sa intreb termenul de livrare aproximativ ...si mi se zice ca daca am facut comanda pe intrenet dureaza 5 zile sa intre la ei in sistem. Pai m-am intrebat eu , de ce mai exista internet daca dureaza 5 zile ... ca ar trebui sa intre instantaneu in sistem. In fine , in dupamasa aceea ne-am dus la Metro si am gasit macara ... nu pot sa va descriu incantarea copilului la vederea ei dar pot sa va arat poze. Clipele minunate petrecute in trei la asamblarea macaralei au fost superbe. Impreuna toti trei, in familie, am construit jucaria preferata a copiluli si vedeam bucuria pe fata lui . Sunt clipe minunte pe care le vom tine minte o viata intreaga. Si sper ca si Alex isi va aduce aminte peste ani de aceste clipe .... sunt clipe de care noi parintii in copilaria noastra nu am avut parte.

Un comentariu: